Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ

Με αφορμή την κατάθεση από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, του σχεδίου Αθηνά, θα παρουσιάζουμε σχετικές δηλώσεις, πολιτικών προσώπων και ανακοινώσεις Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ώστε να αποκτήσετε μια όσο το δυνατό καλύτερη και πιο σφαιρική ενημέρωση .

1. Δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας : 
ΕΔΩ θα δείτε την επίσημη παρουσίαση του σχεδίου Αθηνά (...για την αναδιάρθρωση των τμημάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης), όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, σε μορφή pdf, στις 31/1/2013 .
Από το Σάββατο 2/2/2013, άρχισαν οι αλλαγές !!!
 ΕΔΩ θα διαβάσετε αλλαγές που αφορούν τα ΑΤΕΙ Λάρισας, Μεσολογγίου, την Κτηνιατρική Θεσσαλίας κ.α. !!!
ΕΔΩ θα δείτε τις επίσημες απαντήσεις του Υπουργείου Παιδείας, σε 34 σχετικές ερωτήσεις, γονέων φοιτητών και εκπαιδευτικών .
Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας κ. Κων/νου Αρβανιτόπουλου, στο Βήμα, στις 3/2/2013 .
ΕΔΩ θα δείτε την τελική πρόταση, του Υπουργείου Παιδείας, για το σχέδιο Αθηνά, όπως θα παρουσιαστεί στις 6-3-2013, στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, της Βουλής .

2. Δηλώσεις Γεωπονικών Α.Τ.Ε.Ι., που πλήττονται από τα νέα μέτρα :
Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή που έστειλαν στον Υπουργό Παιδείας, φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης .
 ΕΔΩ και ΕΔΩ θα δείτε την ανακοίνωση αποφοίτων του τμήματος : “Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων” του ΑΤΕΙΘ, σχετικά με την μετακίνηση του παραπάνω τμήματος στις Σέρρες .
ΕΔΩ θα δείτε μια παρουσίαση και κριτική του σχεδίου Αθηνά, μέσα από 15 ερωτήσεις και απαντήσεις .
Κλειστό από Δευτέρα 4/2/2013, το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης .
ΕΔΩ θα δείτε και την ανακοίνωση των καθηγητών του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου